BBC SCOTLAND

Client:
BBC Scotland

Disciplines:
Interior Design
Graphic Design

We created a new multi-purpose suite in the ground floor office area of Pacific Quay, BBC Scotland HQ. It’s designed to work for a range of uses, including audience handling, show recordings, tour gathering area, events, broadcasts and rehearsals. The bright, welcoming and modern space has open views across the River Clyde that invite people to mingle, work and play. A stepped landscape area provides varied seating, and a new timber floor runs throughout. The wall pattern is derived from the BBC Scotland logo to connect the brand with the space. 

 

 ↓

BBC_9_1600x930BBC_9_1600x930
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
BBC_12_1600x930BBC_12_1600x930
BBC_18_1600x930BBC_18_1600x930

442 Design
Commercial Creativity

5th Floor, York House
14 South St Andrews Street
Edinburgh, EH2 2AZ