BBC PACIFIC QUAY

Client:
BBC Scotland

Disciplines:
Interior Design
Environmental Graphics 

 

We refurbished the cafe and seating area at the BBC Pacific Quay HQ in Glasgow. Making the most of the iconic Clyde views the new servery is based around efficiency of service and high volume delivery. A new grab and go area with island tables serving bakes, breakfast and soup keeps the customer flow working all day and quickens the daily set up from early until late.

New lighting, flooring and furniture adds character and the layout makes the space a great option for staff meetings.

 

 

BBC_Cafe3BBC_Cafe3
BBC_Cafe2BBC_Cafe2
BBC_Cafe14BBC_Cafe14
BBC_Cafe9BBC_Cafe9
BBC_Cafe4BBC_Cafe4
BBC_Cafe10BBC_Cafe10
BBC_Cafe18BBC_Cafe18

442 Design
Commercial Creativity

5th Floor, York House
14 South St Andrews Street
Edinburgh, EH2 2AZ